dimarts, 28 de gener de 2014

NOU BUTLLETÍ DIGITAL D'ARXIVERS SENSE FRONTERES.
Un dels principals reptes que ens hem marcat els membres de la nova Junta Directiva d'AsF ha estat millorar la comunicació tant amb els socis com de cara a l'exterior. D'una banda, per ser més transparents, però també per donar a conèixer millor la nostra tasca arxivística de defensa dels Drets Humans. Dos accions que són totalment imprescindibles en l'actual context de crisi que ha portat a una davallada considerable de les ajudes de les Administracions a les entitats del tercer sector com la nostra i un descens del nombre d'associats.  

En aquest sentit, hem apostat per la creació d'un nou Butlletí d'AsF en format electrònic que redueix considerablement les despeses edició i que, al mateix temps, possibilita una àmplia difusió multicanal. Hem renovat el disseny, hem creat nous apartats per encabir-hi notícies sempre relacionades amb l'arxivística i els Drets Humans i hem inclòs enllaços a webs, vídeos i documents que amplien les informacions. La seva periodicitat serà de dos números l'any. Un a principis d'any i un altre entre els mesos de juny-juliol.  

Esperem que aquest nou Butlletí sigui del vostre interès i que és converteixi en un material de consulta ineludible per a la comunitat arxivística i d'altres entitats no governamentals dedicades a la defensa i salvaguarda dels Drets Humans, un camp en el qual els arxivers tenim molt a aportar. 

Per la meva part, només dir que ha estat un plaer dissenyar i coordinar aquesta nova publicació i felicitar a totes les persones que han participat en aquesta nova aventura escrivint articles o ajudant a la seva difusió per la bona feina feta.    


Si vols col·laborar amb nosaltres o escriure algun article pel Butlletí, si us plau, posat en contacte amb nosaltres a: asf@arxivers.org o asf@archiveros.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En aquest bloc s'accepten tot tipus de comentaris sempre que no faltin al respecte de ningú.